Netwerk- Systeem- ICTbeheer

Netwerkbeheer

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data. De ervaren netwerkbeheerders van Switch2ict zorgen graag voor uw netwerken, eventueel gecombineerd met support en/of systeembeheer.

Systeembeheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed kunnen uitvoeren en voorkomt storingen.
De ervaren systeembeheerders van Switch2ict zorgen graag voor uw computers, eventueel gecombineerd met support en/of netwerkbeheer. Onze specialisten beschikken over diverse relevante certificaten.

ICT Support

ICT helpt mensen hun werk goed te doen. De juiste combinatie van hardware, software en netwerken maakt dat een bedrijf efficiënt kan functioneren. De afhankelijkheid van computers en verbindingen is echter groot. Het is belangrijk om ondersteuning voor uw eindgebruikers goed te organiseren.
De Switch2ict Servicedesk ondersteunt bij storingen en kan wijzigingen doorvoeren op de computer of uw bedrijfsnetwerk. Problemen worden snel verholpen en wijzigingen die uw werknemers in staat stellen hun werk goed te doen kunnen snel worden doorgevoerd.

Domein Diensten

Switch2ict Internet Services - Webhosting en Domeinregistratie

Dat in een bedrijf de communicatie één van de belangrijkste schakels is hoeven wij niet uit te leggen.
Wat wij wel kunnen doen is u adviseren met welke middelen u dat het beste kunt doen, en u voorzien van deze goede en betrouwbare communicatiemiddelen.

Hieronder vallen:
Webdesign, Domein Registratie, Website hosting & Internet Toegang enz.

Ook als u een startende ondernemer bent kunnen wij u adviseren en/of voorzien van een totaaloplossing. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het registreren van uw Domeinnaam (Domain Registry), het vervaardigen van een website (Webdesign), U van E-mail faciliteiten voorzien (E-mail services) en u bijvoorbeeld toegang tot het Internet verschaffen. (Internet Access)

Hosted Oplossingen

Switch2asp Hosted Services - Cloud - SAAS (Sofware As A Service)

Weinigen betwisten het belang van e-mail communicatie binnen de bedrijfscommunicatie strategie. De snelheid van het tegenwoordige zakendoen eist dat we berichten verzenden en ontvangen, gegevens uitwisselen, vergaderingen en conferenties plannen. Hier en nu, zonder vertraging. Dit alles zonder de kernactiviteiten uit het oog te verliezen.

Switch2asp was de eerste in Nederland, en is nog steeds de meest toonaangevende op het gebied van Hosted Services (ook wel CLOUD genoemd), die u de mogelijkheid biedt de volledige functionaliteit van industrie standaard e-mail programmas te kunnen benutten zonder daarvoor de vaak grote investeringen te hoeven doen.

Hosted diensten die wij bieden zijn o.a. Hosted Exchange, Hosted Sharepoint Services, Hosted CRM en Online Backup.

Als Europe's leading provider is Switch2asp in staat per direct bedrijven aan te sluiten op de meest veilige Application Service Provider (ASP) denkbaar, en gebruik te laten maken van Hosted Services zoals bijvoorbeeld Hosted Exchange.

Volledig afgeschermd en wereldwijd toegangelijk levert Switch2asp de communicatie infrastructuur die uw bedrijf op voorsprong houdt en waarbij de kosten beperkt en overzichtelijk blijven.

Voor meer info: ASP Hosted Services & Cloud Computing

Netwerk Oplossingen

Switch2ict Network Solutions - Netwerk & Systeembeheer

Het computernetwerk neemt door de toenemende functionaliteit steeds meer tijd in beslag.
De vraag die Switch2ict graag aan u stelt is:

Kunt u het allemaal nog zelf invullen, eventueel met eigen systeembeheerders, of wordt het toch tijd om een extern IT Service bedrijf in te schakelen?

In beide gevallen is Switch2ict u graag van dienst.
In eerste rol als onafhankelijke IT Service verlener. Van levering tot het complete beheer en onderhoud, onafhankelijk van de leverancier.
In het tweede geval als leverancier van IT producten met toegevoegde waarde in de vorm van deskundig advies, begeleiding, implementatie en een complete service.
Welke behoefte u ook heeft, u vind het bij Switch2ict.

Voor een overzicht van bestaande mogelijkheden en/of services neemt u vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Deze vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bel vrijblijvend voor meer informatie met: Tel. 0228-712 021

Diensten

Alle diensten onder één dak, dus voor u één adres voor al uw wensen met uw eigen vaste contactpersoon. "Wel net zo gemakkelijk."

Voor Advies, Service en Support, bent u bij ons op het juiste adres.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om vragen en wensen uit deze branches voor u te realiseren.

Onze Drie Speerpunten
Service - Levering on-site, Garantie on-site, en een Eigen helpdesk bij vragen en of problemen.
Kwaliteit - Alle te leveren goederen en diensten. (Mede dankzij onze Business Partners als: Microsoft, HP, Cobweb en Yourhosting.)
Vakmanschap - Gediplomeerd personeel met een brede kennis van alle goederen en diensten.